Herbestemmingspanden.nl wordt overgenomen door Pandle.nl

Herbestemmingspanden.nl heeft jarenlang vraag en aanbod van maatschappelijk vastgoedobjecten bij elkaar gebracht. Panden waar een nieuwe gebruiker of eigenaar voor gezocht werd, of juist een nieuwe bestemming, kregen zo het gewenste vervolg. Met ingang van het nieuwe jaar heeft Pandle.nl de site herbestemmingspanden.nl overgenomen. Dit om het bereik van herbestemmingspanden.nl nog verder te vergroten. Alle bezoekers worden direct doorgelinkt naar Pandle.

Zelf de regie over de verkoop/verhuur van uw maatschappelijk vastgoed

De kracht van Pandle.nl zit er – net als bij herbestemingspanden.nl – in dat u zelf de regie kunt houden over de verkoop/verhuur van uw maatschappelijk vastgoed en/of bedrijfspand. Pandle.nl gaat echter nog een stap verder. Het biedt direct toegang tot het Funda in Business en Realnext, waardoor het bereik van Pandle.nl nog vele malen groter is.

Bedrijfspanden aanbieden voor een vast bedrag en zonder courtage

Pandle.nl biedt zo de mogelijkheid om bedrijfspanden te verkopen of verhuren via Funda in Business en RealNext zonder hiervoor een opdracht aan de makelaar te hoeven verstrekken. Potentiële kopers en/of huurders worden rechtstreeks aan de opdrachtgever doorgestuurd. Men betaalt voor deze service eenmalig een vast bedrag – afhankelijk van het gekozen pakket – en geen courtage.

Pandle.nl is zeer interessant voor onder andere beleggers die graag hun aanbod meer onder de aandacht willen brengen maar wel de verkoop in eigen hand willen houden, maar denk ook aan stadsmakelaars of grote maatschappelijke instelingen die zelf steeds actiever zijn bij de verhuur van hun panden.

Voor meer informatie over Pandle.nl kunt u de website bekijken of contact opnemen met een van de medewerkers op telefoonnummer 088- 20 60 200 of mailen naar info@pandle.nl


funda    nvm     realnext     vgckeurmerk